Tuesday, 4 December 2012

Year End Sale 2012 : Shaklee Collagen Powder. Kelas kau jah!!



Yes! Yes! Yes! Seronok bebenor Cik Kiah mendengor bila Shaklee umumkan promosi Disember ni pasal Shaklee Collagen Powder. Ye lah dah lama menunggu promosi ni. Masuk ni dah 2 kotak saya gunakan kolagen Shaklee ni. Kesannya kulit saya jadi lembut sangat. Bukan tu je rasa diri ni cun je bila berdepan dengan suami. Hihihi... 

Ramai gak yang kata puas hati bila guna kolagen Shaklee ni. Paling cepat ada yang dalam 5 hari dah rasa perubahan ketara pada kulit. Kalo dulu tumit kaki tu kasar je.. Bila makan kolagen kulit kat tumit kaki tu dah lembut. Alahai terasa diri ni macam muda lagi. Bila dah ada promosi macam ni time ni la saya nak buat stok. Tak rugi beli banyak2. 

Tak percaya? Jom kita baca testimonial kat bawah ni :


Saya sharekan satu je dulu ye.. Ada banyak lagi testimonial pasal kolagen Shaklee ni. Kalau anda nak tahu apa Shaklee Collagen Powder ni boleh klik sini

PROMOSI DISEMBER 2012 :

* Beli 6 PERCUMA 1
* PERCUMA keahlian Shaklee
* Beli 3 kotak pon boleh dapat PERCUMA keahlian Shaklee
* Dapat CASH dari Shaklee di setiap pertengahan bulan
* Dapat konsultasi pengambilan produk secara PERCUMA

* Boleh kongsi beli dengan adik beradik, kawan2, sedara mara, jiran tetangga
* Perubahan pada kulit dapat dirasai dalam masa 5 hari pengambilan

Jom! Jom! dapatkan Shaklee Collagen Powder hari ini. Promosi hanya sah sepanjang Disember 2012. Ia terbukti berkesan. Cepat2 hubungi saya. Takkan saya je nak cantik kan? Anda pon mesti nak cantik jugak kan?



* Sila klik LIKE fanpage kami di facebook “Momma Twinz Vitamin Shoppe” untuk ikuti pelbagai promosi terkini!!!
~ Website : http://mommatwinz.blogspot.com
FaceBook : Azrina Mohd Jaafar
Fan Page : Mommatwinzshoppe
Phone, sms / whatsapp : 013-6969805
Shaklee ID : 859750 
 

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.