Thursday, 24 November 2016

Bagaimana cara nak jadi ahli Shaklee

Kebanyakan dari kita memang dah tau yang Shaklee ni memang produk yang terbaik di dunia. Motto yang dipegang oleh Shaklee - Better You, Better World menunjukkan bahawa bila kita berubah jadi insan lebih baik, dunia pun akan berubah menjadi lebih baik


Bagaimana Shaklee menjadikan kita insan yang lebih baik?


1) Dengan menghapuskan segala bahan kimia bahaya dalam kehidupan kita.
Sebagai contoh, Kita cuci baju guna sabun wangi atau softener wangi ..Anda tau tak bahan apa yang menjadikannya wangi? Bunga? Memang tak la. Ia adalah wangian yg diformulasi dari bahan kimia dan menyamai bauan bunga-bunga tersebut. Walaupun kita cuma PAKAI dan HIDU, bahan-bahan tersebut akan masuk ke dalam badan kita melalui kulit dan hidung. Akibatnya imun sistem kita terganggu. Jadi bertukarlah kepada GET CLEAN Fresh Laundry, Basic H dan sebagainya yang memang tiada bahan kimia.

2. Dengan mengelakkan dari menggunakan bahan yang merbahaya

Di dalam Shaklee kita diterangkan dengan bagaimana sel-sel kita bekerja. Walaupun kami tak belajar biologi, kami belajar di dalam Shaklee. So, dalam produk Shaklee tiada lah istilah : 

"putih dalam 3 hari"
"kurus dalam 5 hari"


3. Diperkuatkan dengan bukti melalui LANDMARK STUDY

Di pasaran, terdapat pelbagai produk yang masing-masing mengatakan produk mereka bagus dan berkesan tanpa bukti kajian yang nyata, tetapi Shaklee membuktikan kebaikan produk Shaklee dengan hasil Landmark Study Shaklee. Dan hanya Shaklee satu-satnnya syarikat yang membuat kajian ini. 

Bila dah tau kelebihan menjadi ahli Shaklee, mesti anda tertanya-tanya bagaimana cara nak jadi ahli Shaklee sebab memang dah tau yang Shaklee ni memang produk yang terbaik dan selamat. Jom saya terangkan.

Bagaimana nak daftar jadi ahli Shaklee?


Bayaran pendaftaran untuk jadi ahli Shaklee hanyalah RM68.90. Kos postage untuk member kiyt pula RM10.60. ( total RM 79.50). Nak jadi ahli untuk makan sendiri pon boleh, nak jadi ahli untuk tambah income pon boleh., Yang best nya bila cukup point beli produk, Shaklee akan bagi kita CASH BACK!

Bagaimana nak daftar jadi ahli Shaklee secara PERCUMA?


Ha jangan tak tau nak jadi ahli Shaklee secara percuma pon boleh tau. Bila anda membeli produk dengan 200 point, anda layak untuk mendapatkan keahlian secara percuma. Mana lah tau kot-kot kawan-kawan atau saudara mara nak beli Shaklee juga, anda boleh kumpul order untuk cukupkan point tu. Best kan? Bila dah dapat free membership anda tetap akan dapat cash back dari Shaklee. Memang berbaloi..

Dah tak sabar-sabar nak jadi ahli Shaklee? Jom hubungi saya segera. Saya akan uruskan pendaftaran anda segera. 

Jom!! 




0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Arkib Blog

Follow by Email

Powered by Blogger.