Saturday, 19 November 2016

Cara tambah pendapatan dari rumah

Pejam celik, pejam celik dah 5 tahun saya bersama Shaklee. Dari buat secara part time, kini saya boleh menambah pendapatan dengan Shaklee sepenuhnya dari rumah. Alhamdulillah, cita-cita saya selama ini telah tercapai. Saya boleh membesarkan anak-anak di depan mata yang selama ini saya risaukan keadaan mereka di taska dan rumah pengash, sesambil tu saya dapat menjana pendapatan hanya dari rumah sahaja. 




Jom saya sharekan apa bestnya buat bisnes Shaklee ni sampaikan saya tak berpaling langsung pada bisnes lain..

 Nak jadi ahli cuma RM69 je.. murahkan? Tak perlu pon nak buat loan bank bagai semata mata nak jadi ahli.. tapi kalo anda beli produk Shaklee dalam 200 point free-free je anda dapat jadi ahli secara percuma..

🌱 Bila dah jadi ahli pulak, mudah je anda jimat 25% kalo nak beli produk. Kalo anda nak bisnes anda boleh jual dengan harga pasaran.. untung jualan tu anda boleh simpan. Best kan? Bayangkan harga pasaran Vitamin E RM149, tapi harga ahli cuma RM126.14 je.. Best kan? Nak beli dengan harga ahli? Kena la daftar jadi ahli dulu.. 🤗🤗🤗 

🌱 Bila anda cukup point pulak, Shaklee akan bagi bonus.. Bonus cash tau.. Beli barang dapat lak cash. Perghh!! Tapi ini kalo untuk yang nak buat bisnes la.. yang tak nak bisnes tak perlu nak maintain point pon.. asalkan korang tetap jimat 25%. Best ke memang best? 

🌱Dengan jadi ahli Shaklee, anda berpeluang tambah pendapatan. Tak perlu sijil apa2 pon. Sesiapa pon boleh... Di Shaklee takde konsep orang bawah kerja keras, orang atas dapat untung kaw2.. takde.. takde... Dengan Shaklee sape yang kerja keras dia dapat la habuannya... sape yang malas2.. dapat habuk je la.. Lagi pon group kami sangat la bestnye.. Kami saling support antara satu sama lain.. Tak caya cuba join...

🌱Makin cun... ha ni paling best saya nak citer.. Bila dah konsisten makan vitamin Shaklee mesti la  rasa kesannya...sebabnye Shaklee ni bukan sebarang vitamin, dah la natural, berkesan, takde kesan sampingan lak tu. Makin lama kesihatan bertambah baik, maka bertambah la cun dan hensem.. 😎😎. Best kan?

Nak tambah pendapatan? Jom hubungi saya segera saya akan bimbing anda hingga anda dapat berapa sekali pon income yang anda nak.

Azrina Mohd Jaafar
Pengedar Sah Shaklee
Shaklee ID : 859750
0136969805

0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Arkib Blog

Follow by Email

Powered by Blogger.