Monday, 20 February 2017

Set vitamin untuk bakal pengantin supaya wajah berseri-seri

Bila nak kawen je, saya pasti bakal pengantin perempuan la yang paling excited sekali berbanding bakal pengantin lelaki. Setahun sebelum majlis dan mula buat persiapan. Kadang tu ada yang lebih awal lagi dari tu. Bagus lah.. bila buat persiapan awal, insyaAllah majlis akan berjalan dengan lancar. Betul tak? 

sumber:google
Dalam anda sibuk menyiapkan persiapan majlis, jangan sesekali lupa untuk membuat persediaan luar dan dalaman diri anda. Nak jadi pengantin semua perlu nampak perfect lebih-lebih lagi wajah pengantin. Ok, di sini saya ingin cadangkan kepada anda beberapa vitamin yang boleh anda amalkan agar anda kelihatan berseri-seri di hari persandingan nanti.

Set vitamin untuk bakal pengantin



1) Vivix


Vivix bertindak untuk pemulihan sel kulit dengan cara :

1. Membantu melindungi dan membaiki DNA

Kandungan Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Ia mampu merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan ‘typo’ (kesilapan susunan DNA dari yang asal) yang mana ini boleh mengganggu fungsi sel. Vivix mengandungi resveratrol iaitu sejenis anti-oksidan yang sangat hebat dan terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak. Pada masa yang sama membetulkan sel-sel yang telah rosak.

2. Pengawalaturan gen

Kerosakan dan kecacatan DNA boleh menyebabkan kemerosotan umur pada tahap sel. Dalam satu penemuan utama ramuannya, Vivix membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan terus pada tahap sel.

3. Biogenesis Mitokondria

Mitokondria sangat penting dalam penghasilan tenaga yang diperlukan oleh sel. Mitokondria merupakan penjana tenaga dalam tubuh. Apabila jumlah mitokondria berkurangan, kecekapan sel badan dalam menghasilkan tenaga juga berkurangan. Salah satu kelebihan Vivix adalah ia menggalakkan biogenesis (penghasilan baru) bagi memastikan penghasilan tenaga sentiasa mencukupi seperti yang diperlukan oleh sel.

4. Melambatkan pembentukan proten AGE

Pembentukan dan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakan pada tahap sel yang mengganggu kekuatan dan jangka hayat sel. Ramuan Vivix yang mengandungi 10x ganda resveratoral (kandungan unik dalam Anggur Muscadine) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE itu tadi.

Dengan penemuan-penemuan ini, Vivix terbukti mampu mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan proses penuaan pada peringkat sel lagi.

2. ESP

ESP bertindak untuk mencantikkan kulit dengan :


  • Membentuk kolagen pada kulit
  • Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
  • Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
  • Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
3. Vitamin C


Vitamin C bertindak untuk mencantikkan kulit dengan :

  • Membentuk kolagen. Kolagen adalah asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Mencantikkan kulit. Pengambilan vitamin C setiap hari, untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
4. Vitamin E

Vitamin E bertindak dalam mencantikkan kulit dengan :

  • Menjaga dan memperbaiki kulit, meneutralkan radikal bebas dan kerosakan sel.
  • Mencegah premature aging ( tua sebelum usia). 
  • Menghalang pembentukan garis-garis halus (kedutan). 
  • Mencegah pembentukan kedutan dengan cara meransang pembentukan kolagen, menyokong pembentukan sel-sel baru dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit. 
  • Memperbaiki serta memudarkan parut-parut jerawat.

Apa kata mereka tentang kesan pengambilan vitamin-vitamin ni?

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3

Testimoni 4


Testimoni 5

Testimoni 6


Testimoni 7

Testimoni 8


Testimoni 9


Testimoni 10


Eh Eh.. banyak betul testimoni tentang vitamin-vitamin kecantikan ni.. Dah tak sabar-sabar nak order? Ok jom hubungi saya cepat2 k.. Pembelian sebarang produk dari blog ini akan mendapat konsultasi secara PERCUMA!!!

*Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda.

Thursday, 16 February 2017

Kepentingan kalsium pada tubuh badan

Tahukah anda?

 99% kalsium ada pada tulang dan gigi manakala
 1% kalsium lagi berada di dalam darah


Walaupun angka 1% tu nampak kecil, tapi sebenarnya ia amat penting untuk tubuh badan kita kerana :

  • Ia akan memastikan degupan jantung berfungsi dengan baik 
  • Ia akan memastikan saraf berfungsi dengan baik

Menurut kajian, apabila kalsium di dalam darah turun dari 10mg /100ML, apa yg berlaku ialah badan kita akan adjust semula kadar kalsium tersebut untuk naik semula. Persoalannya, dari mana kalsium tersebut diambil? jika tak dapat dari sumber makanan ia akan ambil dari tulang atau gigi. Sebab tu lah kita memerlukan kalsium yang cukup.

Siapa yang perlukan kalsium?

Kalsium sangat sinonim dengan wanita kerana faktor ‘wanita dan hormon’ tak boleh dipisahkan. Namun perlu diingatkan bahawa lelaki juga perlukan kalsium yang cukup.


Apa kaitan antara kalsium dan Ostematrix?

Ostematrix adalah vitamin yang mengandungi kalsium. Ia juga mengandungi mineral lain seperti magnesium, vitamin D, baron, zink, kuprum dan vitamin K. Semua nutrien ini penting dan perlu ada dalam tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% didalam badan.

Apa kata mereka tentang pengalaman mengambil Ostematrix?

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4


Testimoni 5


Testimoni 6


Testimoni 7


Ha memang bagus kan Ostematrix ni.. Nak dapatkan pil kalsium yang lengkap ni? Jom hubungi saya segera. Konsultasi pemakanan produk akan diberi secara PERCUMA. 

*Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda.

Wednesday, 15 February 2017

NUTRIEN UNTUK PEMIKIRAN POSITIF

Dah cuba nak fikir positif tapi tak dapat-dapat? Dah doa tapi nak doa pun tak reti nak kusyuk macamana?

Tahu tak salah satu masalah tak boleh nak fikir secara positif ialah kerana badan kita kekurangan nutrien tertentu.

So nak kena ambik apa supaya kita mampu nak fikir positif?

1. OMEGA GUARD

Omega ada DHA, EPA & ALA yang berfungsi membantu sel otak kita nak berhubung antara satu sama lain. Kekurangan Omega 3 ni boleh buat seseorang jd depress, takde mood, asik down coz ia mengganggu serotonin & dopamin.

2. GLA COMPLEX

Dah amik Omega 3, kena balance kan dgn Omega 6, dan kajian terbaru menunjukkan pengambilan kedua2 jenis Omega ni memberi kesan penyerapan lebih baik.

3. B COMPLEX

Vitamin B6 (komponen dalam b complex) berfungsi menghasilkan neurotransmitter seperti serotinin & dopamim. Bila serotonin low, kit akan jadi depress dan tak bersemangat.

4. ESP

ESP ialah rendah GI dan ia mengelakkan otak kita menerima terlalu banyak gula dlm satu masa yang memberi kesan kepada mood kita.

ESP juga mengandungi asid amino yang penting utk merangsang pengeluaran norepinephrine & dopamine yg penting utk fokus, clarity, alert...

5. CINCH TEA

Cinch Tea mengadungi  L-theanine yang penting utk ketenangan dan fokus.

Sesiapa yang asyik stress tu cadangkan utk konsisten dgn produk2 di atas. Kalau memang dah amik hari2 tp takde kesan, buat detox & amalkan semula produk2 ni. Jgn tinggal walau sehari.

Insya-Allah... anda akan lebih bersemangat lepas ni.

Kredit: Master Lyna

Apa Perbezaan di antara ESP dan Shaklee Collagen Powder

ESP adalah protein, dan Collagen Shaklee juga merupakan salah satu jenis protein. So apa bezanya?

🌿ESP dihasilkan dari soya Non GMO manakala Collagen Shaklee dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam.

🌿ESP adalah minuman PROTEIN yang general di mana jika ada sel-sel kekurangan protein, minuman ini membantu memperbaiki kerosakan dan membentuk sel-sel baru manakala Collagen Shaklee hanya fokus kepada pembentukan kolagen di dalam badan kita. Kolagen adalah merupakan salah satu jaringan protein yang penting di dalam tubuh badan kita.

📌Untuk pengetahuan anda, protein terbahagi kepada 4 jenis struktur iaitu Primary, Secondary, Tertiary and Quarternary structure dan kolagen merupakan Quarternary structure. Untuk terjadinya quarternary structure ini,protein mestila bermula dengan primary structure (amino acid), gabungan 1st, 2nd dan 3rd structure ini akan terbentuk quarternary structure.

📌Cuba anda bayangkan boleh ke quarternary structure terbentuk sedangkan 1st, 2nd n 3rd structure sendiri pon memerlukan protein yang banyak untuk membentuk di dalam badan?

📌Kesimpulannya disini ESP adalah sangat2 penting diambil sebagai asas untuk pembentukan kolagen.Tanpa kolagen yang mencukupi, setiap sambungan tulang kita (joint bones) akan mudah terkehel @ dislocated dan mudah sakit. Kulit badan kita juga cepat mengendur (crinkle) dan kelihatan lebih tua dari usia sebenar.

📌Collagen Shaklee juga sangat2 penting diambil bagi membantu mengekalkan kandungan kolagen dalam badan seterusnya memberi kesihatan yang optimum selain bonus KULIT CANTIK BERSERI-SERI!!

So, dua-dua memang penting kan?

Jom whatsapp saya di 0136969805 untuk mendapatkan kedua-dua vitamin ini..

Tuesday, 14 February 2017

7 Cara sembuhkan luka bersalin ceaser dengan cepat dan mudah

Bersalin secara ceaserian merupakan mimpi ngeri bagi setiap ibu yang mengalaminya. Mana taknya penjagaan luka melahirkan secara ceaserian ni sangat rumit dan memakan masa yang agak lama. Mana taknya berlapis-lapis perut dipotong, Tempoh penyembuhan yang paling minimum adalah 6 bulan ke atas, Dalam waktu pemulihan ini ibu yang melahirkan secara ceaser ini adalah dinasihatkan untuk tidak melakukan kerja-kerja berat. Saya juga melahirkan keempat-empat anak saya secara ceaserian.


Tips menjaga luka ibu bersalin secara ceaserian

  1. Pastikan luka sentiasa kering. Selepas mandi, bekas luka tersebut perlu di lap dengan kapas khas. Tetapi bukan sebarang kapas ye. Mohon dapatkan nasihat doktor.
  2. Selepas bekas luka telah dilap, sebaik-baiknya keringkan juga bekas luka tersebut menggunakan hair dryer.
  3.  Elakkan bekas luka tersebut dari berpeluh bagi mengelakkan ia menjadi lembab dan mudah dijangkiti kuman
  4. Elakkan dari menyapu bekas luka tersebut dengan sebarangan ubat tradisional dan sebagainya. Contohnya minyak gamat. Ubat disapu atas nasihat doktor sahaja
  5. Awasi pergerakan anda semasa berjalan, menyusukan, menaiki tangga dan sebagainya. Pergerakan perlu dilakukan secara perlahan. Untuk mengurangkan kesakitan. tampung perut anda dengan tangan semasa berjalan
  6. Susukan bayi secara eksklusif. Penyusuan secara eksklusif dapat menyembuhkan luka dengan cepat.
  7. Mengamalkan supplement bagi membantu mempercepatkan proses penyembuhan seperti Vivix dan Set Berpantang Shaklee

Testimoni luka ceaser cepat sembuh dengan Vivix

Testimoni 1


Testimoni 2



Testimoni 3


Testimoni 4



Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Vivix dan Set Berpantang Shaklee, bolehlah menghubungi saya segera. Konsultasi pemakanan produk akan diberi secara PERCUMA



*Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang sebaik-baiknya untuk menyelesaikan masalah anda.

Sunday, 12 February 2017

Cara kempiskan perut secara semulajadi dan cepat

Apa? Perut buncit? Malunya... dah exercise perut pon tak kempis.. dah diet pon tak jalan jugak. habis tu macamana nak buat. Ramai yang tegur kata mengandung lagi ke? Padahal tak pon.. Huhuhu.. Stress mak!! 


Eh.. jangan la stress-stress ye.. Tak elok untuk kesihatan.. takut penyakit lain pula yang datang nanti. Sebelum tu jom kita baca perut buncit sebab apa?

Punca perut menjadi buncit

  • makan berlebihan
  • kurang olahraga dan senaman
  • pemanis tiruan
  • gaya hidup tidak sihat
  • stress
  • kerap mengambil minuman bergas
  • perubahan hormon
  • tahap pencernaan yang lemah
  • metabolisme yang rendah
Apabila makanan tidak dapat dipecahkan dengan baik, lapisan perut akan membentuk kerak. Kerak yang tebal akan menyebabkan perut semakin buncit.

Jom kempiskan perut dengan Set Kempis Perut Shaklee

Nak tahu tak? Set Kempis Perut Shaklee ni adalah di antara vitamin favorite saya. Yang paling bestnya kesan akan dapat dirasai dalam tempoh 2 minggu pengambilan. Best kan?

1) Herb-Lax



Tablet yang diperbuat 9 jenis herba selamat untuk membersih usus dengan lembut.

Herb-Lax akan membantu mengempiskan perut buncit dengan meningkatkan proses pencernaan ke tahap yang terbaik.

Herb-Lax juga akan mencuci kerak-kerak pada lapisan kolon supaya zat-zat yang baik dapat diserap. Ia juga akan membuang toksik dan sisa lain seperti lemak yang menyebabkan perut buncit.

Kesan Pengambilan Herb – Lax :
  • Perut kempis dengan cepat.
  • Masalah sembelit selesai.
  • Masalah perut tak lawas hilang.
  • Kulit lebih cantik kerana toksin dibuang dari perut.
  • Mengurangkan migrain.
Jangan risau, pengambilan Herb-Lax tidak akan menyebabkan anda cirit-birit dan selalu ulang ke tandas ye.. Herb-Lax bertindak lembut pada perut kita. Dalam masa yang sama, ia akan detox juga tubuh badan anda. Ringan je badan rasa nanti.


2) Omega Guard


Produk yang sangat popular untuk kuruskan badan. Yang paling best, kesan paling awal bagi ramai pengguna ialah mereka rasa pinggang mereka mengecil.

Tugas utama Omega Guard ialah membakar lemak tersimpan di perut. Caranya dengan menaikkan metabolisma tubuh.

Jadi, lebih banyak lemak tersimpan akan diuraikan menjadi tenaga. Selebihnya akan keluar melalui najis.

Dalam proses mengempiskan perut, Omega Guard juga akan mengaktifkan hormon untuk membakar lemak lebih lama dari kebiasaan.

Omega Guard memang best!

3) Alfalfa Complex




Alfalfa sangat terkenal untuk mengalkalikan keasidan dalam perut. Perut yang terlalu berasid menyebabkan pencernaan yang tidak efektif.

Makan susah untuk dihadam. Jadi Alfalfa Complex akan membantu mengempiskan perut menggunakan zat galian yang tidak ada dalam produk lain di pasaran.

Testimoni yang dah berjaya kempiskan perut dengan Set Kempis Perut Shaklee. Yeayy!!

Testimoni 1

kredit gambar

Testimoni 2


Testimoni 3

kredit gambar
Ha.. mesti anda dah tak sabar-sabar nak cuba Set Kempis Perut Shaklee ni kan? Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Set Kempis Perut ni, bolehlah menghubungi saya segera. Konsultasi pemakanan produk akan diberi secara PERCUMA. Cepat-cepat tau kalau nak nampak cun.

*Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang sebaik-baiknya untuk menyelesaikan masalah anda.



Saturday, 11 February 2017

6 produk anti jeragat yang paling berkesan

Alamak.. susahnya nak hilang jeragat kat muka ni.. Dah macam-macam produk dah cuba tapi tak berkesan jugak. Macamana nak buat ni? Inilah luahan yang selalu kita dengar dari mereka yang mempunyai masalah jeragat ni. Sebelum saya share tentang produk anti jeragat yang popular tu, jom kita baca dulu apa punca masalah jeragat ni.


Apa itu jeragat?

Jeragat dikenali sebagai tompok hitam, pigmentasi kulit atau biji hitam seperti tahi lalat yang tumbuh secara berkompok di beberapa bahagian badan, wajah dan leher.


Apakah punca masalah jeragat berlaku


1) Matahari 



Sinar matahari mengandungi sinar UV A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit.

UV A merosakkan sel bawah kulit manakala UV B pula merosakkan sel luar kulit. Jadi, untuk menghilangkan jeragat, punca utama jeragat ini mesti diatasi.

Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi / jeragat malah boleh membawa kepada masalah kanser kulit. Bahayakan?

2) Kehamilan


Pada kebiasaannya wanita hamil akan mengalami banyak masalah kulit. Ini adalah disebabkan oleh keadaan hormon yang tidak menentu.

Jadi, ibu hamil disarankan untuk mengambil nutrisi yang cukup untuk memastikan kulit sentiasa sihat. Set hamil Shaklee sangat membantu. 

Masalah yang biasa berlaku ialah kegatalan, kulit pecah, jerawat, ekzema dan jeragat.

Pada sesetengah ibu, jeragat akan pudar dan hilang selepas bersalin. Tetapi ramai juga terus mengalami jeragat. Alamak!!


3) Rawatan hormon




Kajian menunjukkan rawatan hormon (pil) yang mengandungi hormon estrogen dan atau progesteron, pertukaran hormon dan implan banyak memberi kesan masalah jeragat kepada pemakainya.


Punca jeragat ini menyebabkan hormon menjadi tidak stabil.

4) Ubat-ubatan


Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi ‘side effect’ pada keupayaan kulit untuk merawat dan menghasilkan baru dengan aktif. Ini punca jeragat yang jarang kita sedar. 

5) Wangian




Pewangi, sabun wangi dan kosmetik menyebabkan tindak balas ‘phototoxic‘ juga adalah diantara punca terjadinya jeragat. Oleh itu, pilihlah yang semulajadi

6) Hypothyroidism

Ia juga dikenali sebagai keadaan dimana paras hormon tiroid rendah.
http://norfaziela.com/set-jeragat-shaklee-premium-jeragat-tebal-hilang-cepat/

Vitamin Shaklee yang berkesan untuk mengatasi masalah jeragat


1) Vivix


Jeragat ialah sejenis inflamasi kulit. Asasnya, ia disebabkan oleh kesan radikal bebas.


Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan penghasilan melanin menjadi tidak normal.

Kulit akan bertindak balas secara semulajadi untuk melawan sinar UV. Pigmen gelap (Melanin) akan dihasilkan dengan lebih banyak. Terlebih banyak sehingga terjadinya jeragat.

Jeragat akan menebal terutamanya di kulit yang terkena matahari. Ia kemudiannnya menjadi semakin kronik bila berlaku ‘sunburn’.

Oleh itu, pengambilan Vivix akan membantu mengawal lambakan radikal bebas pada kulit.

Selain dari itu, resveratrol yang ada didalam Vivix juga diuji 95% dapat menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat. Ia meneutralkan kesan sinar UV pada kulit.

Jeragat yang gelap akan sembuh dan semakin cerah dengan cepat.


2) Shaklee Collagen Powder
Collagen Powder Shaklee mempunyai kajian klinikal dan saintifik bagi memastikan produknya sentiasa hijau, sentiasa selamat dan sentiasa berkesan.
  • Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
  • Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
  • Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

3) ESP
Protein juga sangat membantu untuk menghilangkan jeragat. Pengambilan protein harian yang cukup dapat membantu tubuh menghasilkan sel-sel baru dan menyahkan jeragat di muka. Jadi sekarang beri perhatian keperluan protein harian anda untuk mendapatkan kulit yang sihat, cantik dan bebas jeragat.

4) Gla Complex



Pengambilan Gamma Lenolenic Acid (GLA) penting untuk stabilkan hormon.

GLA Complex ini adalah terbaik kerana ia ada 2x ganda lebih GLA berbanding produk lain dipasaran.

Caranya, GLA Complex menghilangkan jeragat dengan membantu untuk kawal paras hormon Estrogen & Testosteron.

Bila hormon stabil, kulit jadi sihat dan kuat. Senanglah jeragat hilang.

Selain itu, GLA Complex juga ada vitamin E yang memulihkan sel jeragat, menegang dan mencerahkan tompok hitam.

5) Vitamin E



Selain bekas jerawat, ‘Sunburn’ juga ialah punca utama jeragat tebal.


Sel mati bila terkena UV A & B akan jadi hitam. Bila makin terdedah, tompok makin besar dan kronik. Dengan vitamin E, kesan sunburn akan dineutralkan. Sel kulit akan jadi kuat untuk tahan sinar UV A & B.


Selain itu, vitamin E juga meningkatkan kadar pemulihan, proses rejuvenasi malah menghasilkan kolagen. Ia juga akan menjadikan kulit jeragat lebih cerah dan menghilangkan jeragat dengan lebih cepat.

Jadi mesti ambil vitamin E !

* 1 Softgel vitamin E sehari mampu mengurangkan bintik jeragat dan menghalang penuaan.

Caranya :

Ambil satu softgel vitamin E, pecahkan dan sapukan pada kawasan jeragat.

Ia mempercepatkan proses menghilangkan jeragat. Sel itu akan diganti dengan sel baru dengan aktif.

Vitamin E adalah masker yang sangat murah dan tak perlu dah nak cari masker yang mahal- mahal di kedai.

6) Vitamin C 



Vitamin C Shaklee berfungsi untuk mencerahkan jeragat. Vitamin C adalah paling hebat sebab ada teknologi‘ Sustained Released‘nya yang mampu kekalkan vitamin C lebih lama dalam darah 

Pengambilan vitamin C yang berterusan telah dibuktikan akan mencerahkan kulit , melambatkan penuaan, menyekat pembentukan dan menhilangkan jeragat. Kulit akan menjadi semakin cerah dan jeragat akan semakin hilang.



Adus! Banyaknye vitamin nak kena makan. Perlu ke saya makan semua ni? Jangan risau, Shaklee bukannya ubat. Ia adalah vitamin yang bersumberkan bahan-bahan semulajadi. Puan / tuan boleh juga mengambil Set Jeragat Premium untuk memulihkan jeragat.





Testimoni jeragat hilang dengan Shaklee 

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3



Testimoni 4


Testimoni 5



Testimoni 6


Testimoni 7




Perlu diingatkan bahawa kulit yang bermasalah sebaik-baiknya dirawat dari dalam bagi memastikan ia berkesan. Gunalah Shaklee produk semulajadi yang dijamin tidak mengandungi bahan kimia. tiada racun, dijamin selamat dan berkesan. Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan vitamin jeragat ini, bolehlah menghubungi saya. Konsultasi pemakanan produk akan diberi secara PERCUMA.



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang sebaik-baiknya untuk menyelesaikan masalah anda.


Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.